Zeytinyağımızı Küçükkuyu Bölgesi Kaz Dağları eteklerini Ege Denizine bağlayan tarlalarımızdan Ekim-Kasım aylarında zeytine ilk çiğ düştüğünde henüz daha olgunlaşmadan erken hasat topladığımız zeytinleri aynı gün içinde sağlığa faydalı bileşenlerini kaybetmemesi için sadece mekanik işlemlerle 24 °C altmda soğuk sıkım tekniği ile üretiyoruz. Krom tanklarda 20 °C muhafaza ederek sofranıza kadar doğal aromasmda ve ilk gfin tazeliğinde ulaştırıyoruz. 100 gr sızma zeytinyağı günlük önerilen E vitamini ihtiyacınızm yaklaşık % 72 sini karşılar. E vitamini güçlü bir antioksidandır. Zararlı radikallere karşı hücre zarlarını koruyarak cilt bütünlüğünün sağlanmasma yardımcı olur. Erken hasat natürel sızma zeytinyağı fenolik bileşenler oleuropein ve hidroksitiresol A, C, E, K vitaminleri, kalsiyum, fosfor, potasyum, kükürt, magnezyum, demir, bakır gibi mineralleri de bolca içerir.